Συχνές ερωτήσεις για Ιατρούς

Τι είναι η υπηρεσία vresgiatro;

Είναι η πιο σύγχρονη υπηρεσία πρόσβασης στους ασθενείς σας και εμπλουτισμού του πελατολογίου σας. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού online ενώ οργανώνει τη δουλειά σας με αυτοματοποιημένες διαδικασίες για τη διαχείρισή τους.

Τι απαιτείται για να επιβεβαιωθεί ένα ραντεβού online;

Δεν απαιτείται καμία δικιά σας ενέργεια -το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο. Αν ανεβάσετε μια ώρα ως ‘ελεύθερη’ και αυτή δεσμευτεί, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) της κράτησης, ενώ θα ενημερωθεί αυτόματα και το ημερολόγιό σας.

Πώς ακυρώνω ένα ραντεβού;

Η ακύρωση γίνεται με ένα απλό πάτημα της αντίστοιχης επιλογής από το φάκελο ‘εκκρεμείς επισκέψεις’. Τόσο εσείς όσο και ο ασθενής σας θα λάβετε ηλεκτρονική επιβεβαίωση (email) της ακύρωσης.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο vresgiatro;

Επισκέπτεστε τη σελίδα ‘Εγγραφή’, επιλέγετε την κατηγορία ‘επαγγελματίας’ (ιατρός ή κλινική) και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) της εγγραφής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε. Ολοκληρώνετε από εκεί την εγγραφή σας και στη συνέχεια μπαίνετε στο προφίλ σας και διαμορφώνετε το ημερολόγιό σας.

Με τι κριτήρια μπορούν να με βρουν;

Στην αρχική σελίδα βρίσκονται τα βασικά κριτήρια αναζήτησης, ειδικότητα, τοποθεσία, τιμή, ταμείο, καθώς και οι εξειδικεύσεις σας (κατ’ οίκον ιατρός, εναλλακτική ιατρική κλπ). Μπορούν επίσης να σας βρουν μέσα από τις κλινικές με τις οποίες συνεργάζεστε.

Ποιες πληροφορίες είναι ορατές στο προφίλ μου;

Στο προφίλ σας μπορεί κανείς να δει το βιογραφικό, την εξειδίκευση, τους ασφαλιστικούς φορείς που εκπροσωπείτε, εικόνες, οπτικοακουστικό υλικό και ό,τι άλλο έχετε ανεβάσει εσείς με δική σας ευθύνη (πχ. δημοσιεύσεις, διακρίσεις, συνεργασίες, πληροφορίες τιμοκαταλόγου).

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το vresgiatro;

Με το vresgiatro μπορείτε να επικοινωνήσετε πατώντας εδώ

Ποιο είναι το κόστος για την χρήση της υπηρεσίας;

Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση για την εγγραφή σας στο Vresgiatro.gr και τη χρήση της πλατφόρμας.

Είμαι ιατρός του ΕΟΠΥΥ. Μπορώ να κρατάω στην πλατφόρμα μου και τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα;

Ναι, στο ημερολόγιο που σας παρέχουμε μπορείτε να προσθέτετε τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ ή όποιο άλλο ραντεβού δε γίνεται μέσα από την πλατφόρμα, έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε ένα μόνο συγκεντρωτικό εργαλείο διαχείρισης.

Τι εγγυήσεις υπάρχουν για τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το Vresgiatro.gr είναι αυστηρά προσανατολισμένο στην τήρηση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης και τα προσωπικά δεδομένα προτού κάνετε χρήση του ιστοχώρου.